листопада 24, 2020



17 листопада 2020 року пройшло чергове засідання МО керівників гуртків декоративно-житкового напрямку на тему «Кейс творчого педагога».

Голова МО Білик О.В. зазначила, що майстерність педагога позашкільного закладу полягає в ефективному використанні сучасних методик, спрямованих на вдосконалення програм, змісту, форм і методів діяльності.

Члени МО Леонтьєва І.В., Резніченко О.Є., Гніда А.О. відмітили, що важливу роль у формуванні творчої особистості вихованців відіграє особистість керівника гуртка, який постійно знаходиться у творчому пошуку, самовдосконалюється, впевнений у власних силах, зростає інтелектуально, майстерно знає свою справу, займається самоосвітою.

Член МО Попович В.Л. ознайомила керівників гуртків з новинками методичної та періодичної літератури, інтернет – інформацією для педагогів.






27 жовтня 2020 року голова МО керівників гуртків декоративно-ужиткового напрямку Білик О.В. провела з керівниками гуртків динамічної групи «Сузір’я» тренінг на тему «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитись і змінюватись все життя»





вересня 28, 2020


 МО керівників гуртків декоративно-ужиткового напрямку  продовжило  свою роботу  у новому 2020-2021 навчальному  році.
Відбулося І засідання 28 серпня 2020 року, на якому голова МО ознайомила присутніх з планом роботи МО на 2020-2021 н. р.
Керівники гуртків дискутували про переваги та недоліки дистанційного навчання, про форми занять, про засоби звязку з вихованцями, про найпоширеніші платформи для впровадження освітнього процесу.  Члени МО обговорили та погодили план роботи на 2020 -2021 навчальний рік.
Розподілили обовязки між членами методичного об’єднання.

7 квітня 2020 року відбулося чергове засідання МО, яке пройшло в онлайн режимі в звязку з карантином. Члени МО звітували про роботу над проблемними питаннями. 



січня 11, 2020


10 січня 2020 року в актовій залі КЗ «ЦДЮТ Долинської райради» відбулася шоу-програма «Діти проти дорослих», у якій маленькі таланти кинули виклик своїм наставникам. У двобої зійшлися і члени МО та їх гуртківці: керівник гуртка «Макраме» Білик Олена Василівна та вихованка цього гуртка Царенко Аліна;  керівник гуртка «В’язання гачком» Кобис Оксана Анатоліївна та Хімій Анастасія; керівник гуртка «Сувенір» Резніченко Оксана Євгеніївна та вихованка цього гуртка Бондаренко Дар’я.

   Програма складалася з 8 раундів: 4  - це командні конкурси і ще 4 -  індивідуальні батли. Завдання були найрізноманітніші: розібрати «Іграшковий безлад», зіграти в «Баскетбол», продемонструвати «Феноменальну пам'ять», пограти в «Показуху», взяти участь у «Шаленій вікторині», скласти з літер речення, пройти «Музичний лабіринт», позмагатися у грі «Дженга».
До фіналу дійшли з рахунком 4:4. І в завершальному змаганні на смузі перешкод перемогу вибороли дорослі. Було цікаво, весело і пізнавально!






  

10 cічня 2020 року відбулося чергове засідання МО керівників гуртків декоративно-ужиткового напрямку на тему «Професійний саморозвиток педагога - позашкільника»
Голова МО Білик О. В. наголосила, що завдяки особистісному і професійному саморозвитку та самовдосконаленню педагогам з різними стилями діяльності доступне досягнення високого рівня педагогічної майстерності.
Члени МО Резніченко О.Є., Леонтьєва І. В., Гломбіцька Л. М. розповіли присутнім про шляхи та перспективи свого саморозвитку, про те, як вони формують свій індивідуальний стиль професійної діяльності.
Член МО Гніда А. О. ознайомила керівників гуртків з новинками методичної та періодичної літератури, інтернет – інформацією для педагогів.