листопада 24, 2020



17 листопада 2020 року пройшло чергове засідання МО керівників гуртків декоративно-житкового напрямку на тему «Кейс творчого педагога».

Голова МО Білик О.В. зазначила, що майстерність педагога позашкільного закладу полягає в ефективному використанні сучасних методик, спрямованих на вдосконалення програм, змісту, форм і методів діяльності.

Члени МО Леонтьєва І.В., Резніченко О.Є., Гніда А.О. відмітили, що важливу роль у формуванні творчої особистості вихованців відіграє особистість керівника гуртка, який постійно знаходиться у творчому пошуку, самовдосконалюється, впевнений у власних силах, зростає інтелектуально, майстерно знає свою справу, займається самоосвітою.

Член МО Попович В.Л. ознайомила керівників гуртків з новинками методичної та періодичної літератури, інтернет – інформацією для педагогів.






27 жовтня 2020 року голова МО керівників гуртків декоративно-ужиткового напрямку Білик О.В. провела з керівниками гуртків динамічної групи «Сузір’я» тренінг на тему «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитись і змінюватись все життя»